Empat boig i polèmic per a una UE Valls que ho tenia tot en contra

Per als aficionats al futbol, el 2-2 entre el Palamós i la Unió Esportiva Valls és dels que fan afició: polèmica, gols i emoció fins al final. I per als aficionats vallencs, el regust no pot ser altre que agredolç. Tot plegat perquè els de Manel Cazorla van acariciar el triomf durant bona part del partit.

Primera part amb protagonisme per als blanc-i-vermells. Aquest es va traduir amb el 0-1 a la mitja hora de joc. Centrada lateral al punt de penal que Sergi Folch rematava de cap quan el més lògic era fer-ho amb la cama. A partir d'aquí, el Valls no es va relaxar i va treballar per continuar ampliant l'avantatge, però sense sort.

AMB NOU SOBRE LA GESPA

El partit es va començar a torçar pels de l'Alt Camp als 70 minuts, amb una polèmica picabaralla que va acabar amb quatre targetes vermelles. Dues per als locals: l'entrenador Àlex Redondo i el delegat. I dues per al Valls: els jugadors Ricky Nogueira i Sergi Palau. Així, els de Manel Cazorla es van quedar amb nou futbolistes sobre la gespa.

El Palamòs va iniciar l'embat amb un escenari favorable. Al 84, a la sortida d'un còrner, gol en pròpia d'Èric Martí. I quasi al 90, els locals capgiraven el marcador mitjançant Leonardo. Abans i després, ocasions per sentenciar del tot. Però el Valls no es va rendir: ja al descompte, Òscar Torre feia un gol per signar un empat meritori que va desfermar l'eufòria. Ara el Valls se les haurà amb el líder, el Sabadell B.