L'Ajuntament de Valls canviarà enguany tot el paviment de la piscina del Fornàs

L’Ajuntament de Valls renovarà aquest any la totalitat del paviment de la piscina coberta del Fornàs. És la principal inversió que el consistori vallenc farà aquest 2018 en esports. S’espera que a l’agost es puguin fer totes les obres i d’aquesta manera afectar al mínim a tots els usuaris.

Ja fa 27 anys que la piscina coberta del Fornàs de Valls està en funcionament. El pas dels anys han fet que el paviment d’aquesta instal•lació s’hagi anat degradant. És per això que una de les principals inversions del consistori vallenc en esports per aquest any és canviar el paviment d’aquesta piscina. Es cobriran totalment 800 metres quadrats de l’actual rajola amb diverses capes que seran més o menys antilliscants depenen de la zona.

A banda s’aprofitarà aquesta actuació per renovar portes, vidres i senyalització. El projecte ja està gairebé finalitzat i ara només faltarà aprovar-ho en ple i treure-ho a concurs. El Patronat d’Esports treballa amb la idea de poder realitzar les obres durant el mes d’agost, durant les dues setmanes que les instal•lacions tanquen per vacances, per tenir la mínima incidència entre els usuaris. A banda d’aquesta inversió esportiva l’Ajuntament en té previstes dues més.

Les obres del Fornàs tindran un cost de 80 mil euros. Unes instal•lacions que cada setmana són utilitzades per prop de 1.500 usuaris.