Empat agredolç de la UE Valls al camp del CF Lloret

Empat meritori, però amb sabor agredolç. Un a un entre CF Lloret i UE Valls en un partit on els tres punts haguessin pogut viatjar perfectament fins a la capital de l'Alt Camp. Tot i les nombroses baixes, el conjunt de Manel Cazorla va tornar a ser competitiu i aquell equip que tant agrada al tècnic.

EL VALLS SEMPRE COMPETEIX

El Lloret només va poder portar la batuta a l'inici del matx, com era d'esperar, amb la possessió. El Valls esperava la seva oportunitat sense concedir res al darrere i  Sergi Folch va tenir la primera al minut sis. Els més de 30 graus van fer que el partit anés perdent ritme mentre passaven els minuts. El Valls es va treure la pressió inicial i va començar a trepitjar àrea rival. Al minut 38, va arribar el premi del gol. Centrada xut de Marc SoldevilaRiqui Nogueira, sol al segon pal, fa el 0-1 a plaer. Abans del descans els vallencs fins i tot van tenir l'opció d'ampliar el marcador.

DESENLLAÇ CRUEL

Amb els canvis, a la represa, el Lloret va revolucionar el partit. Amadou va avisar amb un remat que es va estavellar al travesser. No va abaixar els braços el Valls, que va tenir la sentència als peus de nou de Nogueira. El davanter, però, no va poder finalitzar una jugada clara. Va reclamar penal, però no es veu clar si hi ha contacte. I de la possible sentència a l'empat. A la jugada següent, gran combinació dels locals que defineix Bamta davant la sortida de Jose. Faltava poc menys d'un quart d'hora per al 90. Gerro d'aigua freda que encara va ser pitjor amb la lesió a l'espatlla de Soledvila pocs minuts després de l'empat.

Amb aquest punt el Valls en suma quatre i després de tres jornades se situa a la part mitjana de la classificació.