El CB Valls debuta a Lliga EBA a la pista del CB Quart

El Club Bàsquet Valls arriba a la primera jornada de Lliga EBA amb confiança per anar a totes. El conjunt de Víctor Neila, que afronta la segona temporada consecutiva com a tècnic, ha guanyat els tres últims partits de Lliga Catalana i ha acabat líder del seu grup. Amb una plantilla per aspirar a estar a dalt de la classificació, diumenge a un quart de sis de la tarda arriba l'hora de la veritat a la pista del Club Bàsquet Quart.

Serà una temporada il·lusionant al Joana Ballart. Fitxatges com el d'Oscar Ngomo o el d'Alejandro Balta, del CB Salou, segur que donaran espectacle i seran referents dintre la categoria. També seran importants l'incombustible Marcus Vinicius i Oriol Besora. De moment, l'ambient al vestidor és d'allò més bo.

Oficialment i de portes enfora, el CB Valls no s'ha marcat cap objectiu esportiu. Tenint en compte el que s'ha vist fins ara i la plantilla, els vallencs, però, haurien almenys, de tornar a lluitar per intentar ocupar posicions de playoff d'ascens. El temps i els resultats diran.