La UE Valls s'imposa al Tortosa Ebre en el partit de presentació

S'ha fet esperar, però el primer triomf de la UE Valls en tota la pretemporada va arribar just en l'últim partit. Victòria dels vallencs per 3 gols a 1 davant el Tortosa - Ebre, de 1a Catalana, en el duel que també va servir per presentar l'equip davant l'afició del Vilar. Sergi Folch i Nogueira a la primera meitat van donar avantatge als de Manel Cazorla. Els del Baix Ebre van retallar distàncies ben entrada la 2a part. I ja als minuts finals Joel Coch va sentenciar en una jugada d'estratègia. Després de poc més d'un mes d'entrenaments i sis partits amistosos, el balanç de la UE Valls és de tres derrotes, dos empats i un partit guanyat.

SERGI FOLCH, LA SENSACIÓ

Una de les coses més positives del partit, la irrupció del davanter Sergi Folch, que ha arribat al Valls cedit per la Pobla de Mafument. Amb només un dia d'entrenament Folch va ser el millor en atac i gran protagonista de la primera meitat amb el primer gol i l'assistència del segon.

El diumenge 17, a les dotze del migdia, arriba l'hora de la veritat amb debut del Valls a la nova Lliga Elit al camp de l'Europa B. Un rival, a qui el Valls, la temporada passada a 1a Catalana, va guanyar als dos partits.