Junts i ERC signen un pacte de continuïtat a Valls

A Valls han esperat fins al darrer moment per formalitzar el pacte de govern entre Junts i Esquerra amb Dolors Farré al capdavant. Han signat aquest matí el document que segella l'acord en el qual poques coses canvien respecte al darrer mandat.

La segona edició del pacte entre Junts i Esquerra a Valls, la tercera si comptem també l’etapa convergent, manté l’essència de l’anterior. A nivell programàtic arrossega bona part dels projectes iniciats o plantejats durant el passat mandat. Hi trobarem Ca Xapes, l’escola de música a Ca Padró, la seu de la policia local, la remodelació dels torrents o la restauració de la muralla per citar-ne alguns.

Com a novetat incorpora projectes com la intervenció al jaciment ibèric, la creació d’habitatge al centre històric o la construcció del futur nou parc sanitari de Valls. En aquest punt, tant Junts com Esquerra faran front comú per reclamar celeritat a la Generalitat, de qui dependrà el projecte.

ORGANIGRAMA CONTINUISTA

DDR Pacte Valls

D'altra banda, l’estructura de govern serà gairebé idèntica a l’actual. De fet, els regidors que continuen mantindran gairebé la totalitat de les seves carteres. El repartiment de les àrees entre components de Junts i Esquerra serà la mateixa només amb un parell de retocs. Canvia de mans Acció Cívica i Joventut, que ara gestionarà Esquerra, i Comerç i Turisme, que es dividirà en dues regidories, les dues per a Junts.

Igual que fa quatre anys, Junts i Esquera es repartiran les tinences d’alcaldia. Els republicans Teresa Rull i Joan París seran el primer i tercer tinent d’alcalde, mentre Sònia Roca i Andreu Gassó, de Junts ocuparan les dues restants.