El CB Valls-Salt, dissabte en directe a TAC12

La següent parada del "Partit de la Jornada" passa pel Joana Ballart de la capital de l'Alt Camp. A partir de les 17.45 hores, els de Francesc Canals busquen un triomf que mantingui intactes des opcions d'ascens a la LEB Plata.

La històrica pista del Joana Ballart espera un dels partits més perillosos dels 6 que resten per acomiadar la fase regular de la Lliga EBA. El CB Valls ha d'enfrontar-se encara a rivals directes com el Pardinyes i l'Igualada, i a només una victòria de les places de promoció per pujar. Però primer cal superar dissabte el Salt, penúltim i candidat al descens.

No hi seran els lesionats Oriol Besora i Adrià Baiget, i el convocat per la selecció de Guinea Equatorial, Òscar Ngomo. La victòria de la setmana passada a Cornellà ha permès oblidar la mala imatge d'altres compromisos com a visitant dels vallencs.

Dues places permeten el passi a la fase per ascendir però hi ha 5 clubs amb les possibilitats intactes. El marge d'error és mínim i ho explicarem a TAC12. El CB Valls-Salt el viurem aquí dissabte a partir de les 17.45 hores.