L'ascens del CB Valls, en joc fora del Joana Ballart

5 victòries i 5 derrotes. És l'estadística com a visitant del Club Bàsquet Valls a la Lliga EBA. Els dos primers disputaran la fase per pujar a la LEB Plata i, un triomf per sota, les opcions dels de l'Alt Camp passen per millorar quan juguen fora del Joana Ballart.

Els dubtes per la derrota a Mataró van difuminar-se davant un rival directe com el Palma. El bon joc i la còmoda victòria mantenen intactes les opcions dels de Francesc Canals d'aspirar a tot a la Lliga EBA. Que la quantitat de baixes hagi disminuït, amb la tornada d'Edu Villacampa i Adrià Baiget, també ajuda a l'hora de recuperar les esperances. Ara cal un pas més, ser convincents fora de casa d'una vegada per totes. Ho intentaran a la pista del Cornellà.

Amb el Vic destacat com a líder, 4 equips lluiten per una sola plaça. Entre ells el Club Bàsquet Valls, a un partit de distància de la zona de promoció per pujar a la LEB Plata. Fins ara, els vallencs perden tant com guanyen a domicili, uns registres insuficients per classificar-se per a la següent fase.

El Cornellà-CB Valls es disputarà dissabte a les 18.30 hores.