La UE Valls reacciona a la Primera Catalana

Després d'arrencar la Lliga amb 17 jornades sense guanyar, els de Joan Antoni Pallarès han encadenat dues victòries que els mantenen vius i que, sobretot, han aixecat la moral d'un vestidor que torna a gaudir del futbol.

L'obstacle principal d'aquest equip no era futbolístic sinó mental. Mai golejats, la majoria de derrotes han estat per la mínima. Però la victòria s'ha fet esperar. L'estadística va trencar-se fa 10 dies a Vila-seca, contra un rival directe de la part baixa, i va allargar-se posteriorment a casa amb la primera victòria com a local del curs davant el Tortosa. Ara la Unió Esportiva Valls torna a creure en ella mateixa.

Joan Antoni Pallarès va ocupar la banqueta a finals d'octubre i en substitució de José Miguel López. Malgrat els símptomes de millora, l'equip ha continuat com a cuer de la Lliga. El porter Joan Clavé ha estat l'única incorporació però tant Pallarès com la resta del vestidor eren conscients que el canvi de dinàmica podia arribar en qualsevol moment.

La salvació segura, però, es troba encara a 11 punts. Ara bé, un parell de resultats positius més situarien els vallencs a l'altura de Vila-seca, Bellvitge i Tortosa. Almenys ja és possible aspirar a un final de temporada de gaudi al Municipal del Vilar. Aquest diumenge la Unió Esportiva Valls passarà pel camp del filial del Lleida, vuitè classificat.