Edu Villacampa fitxa pel CB Valls

Sorpresa a la Lliga EBA. El Club Bàsquet Valls ha incorporat un dels millors pivots de la categoria, amb experiència anterior al CBT i al mateix conjunt vallenc. Un fitxatge per incrementar el fons d'armari d'un equip que aspirarà a tot enguany.

Fa només dos mesos va passar pel Joana Ballart amb el Pardinyes, sent l'MVP del partit i enduent-se la victòria per dos punts de diferència. Ara abandona Lleida, la seva terra, per reforçar un rival directe a la part capdavantera de la Lliga EBA. Motius laborals obliguen Edu Villacampa a traslladar-se al Camp de Tarragona. Buscava equip i l'opció del CB Valls ha estat la més atractiva.


Exjugador del conjunt vallenc de l'any 2007 al 2009, posteriorment va incorporar-se a l'antic CBT de Lliga EBA, el curs 2012-2013. Al seu dia va debutar amb el Lleida a ACB i ara, amb 32 anys, és un dels jugadors més determinants de tota la categoria.


Un Edu VIllacampa que podria debutar aquest dissabte a casa contra el Vic, dues victòries per damunt i líder de la classificació. Els de l'Alt Camp es troben tan sols un triomf per sota de les places de playoff d'ascens a la LEB Plata.