Richard Freeman debutarà dissabte amb el CB Valls

L'aler pivot nord-americà s'adapta lentament al seu nou equip després d'incorporar-se als del Joana Ballart dijous passat. És la seva primera experiència fora dels Estats Units i el tècnic, satisfet pel rendiment col·lectiu a la Lliga EBA, demana paciència.

Tapat gairebé fins dalt Richard Freeman experimenta els seus primers dies a la capital de l'Alt Camp. La resta del vestidor afirma que es tracta d'un noi molt tímid per la seva joventut, amb tan sols 22 anys, i perquè ha viatjat per primer cop a l'estranger. A la pista, no hi haurà conclusions fins dissabte quan debuti a Igualada en la jornada número 9 de la Lliga EBA.

Freeman és el relleu de Dionte Adams, que va marxar sense debutar amb el CB Valls per culpa de problemes burocràtics que arrossegava de la seva anterior etapa a Zamora. I, sense estrangers, l'equip ha començat molt bé la temporada amb sis victòries i dues derrotes com a colíder de la Lliga EBA. Queden 4 jornades abans de l'aturada nadalenca i els vallencs passaran per l'Anoia després d'encaenar dues jornades en positiu.

Tot i l'esperat debut de Freeman, Francesc Canals no podrà comptar amb la totalitat dels efectius perquè Martí Viader té problemes al turmell i Marc Navarro serà baixa un mes per culpa d'una fractura a un dit del peu. L'Igualada-CB Valls es jugarà dissabte a les 17.45 hores.