Torredembarra prepara un projecte per cobrir la nova piscina

Ha sortit a licitació la redacció d'una proposta que busca ampliar les prestacions del recinte inaugurat l'any 2016, amb dues piscines petites paral·leles i deixant obertes possibles millores posteriors.

Es vol cobrir l'espai, que ara tan sols presta serveis durant la temporada estiu, i construir dues piscines petites d'ús divers al costat de la principal. La preinstal•lació dels vasos ja existeix i amb ells es pretén donar cabuda a activitats dirigides i usos infantils.

La climatització del recinte i la possibilitat d'obrir-lo i tancar-lo segons el calendari completen la primera fase del projecte, i és que els adjudicataris de la redacció plantejaran altres adequacions futures. La implementació de la piscina no contemplarà cap jacuzzi ni zona d'aigües, com es va pensar anys enrere.

I és que el nucli central de la piscina municipal va finalitzar-se el 2011 però no va entrar en funcionament fins a l'actual mandat, l'agost del 2016, en resoldre's les mancances existents. No hi ha data fixada per a l'inici de l'obra, a l'espera d'assegurar el finançament d'aquest, calculat en 1,2 milions d'euros.

La Zona Esportiva Municipal compta amb una altra piscina, coberta i que se sotmet ara a les habituals tasques de manteniment per a l'inici del nou curs.