La coral Santa Rosalia de Torredembarra celebra els 40 anys amb l'òpera Orfeu i Euridice

 

 

Torredembarra, testimoni de la representació per part de la coral de Santa Rosalia de l’obra Orfeo i Euridice. El conjunt coral fa 40 anys i ho han volgut celebrar amb la seva pròpia representació de l’obra neoclàssica de Gluck, que va triar aquest mite a l’hora de convertir-lo en òpera perquè representava per ell mateix la naturalesa humana.

Aquesta òpera explica la tràgica història de dos enamorats separats pel destí inevitable de la mort. L’obra ha comptat amb la presència de la mezzo-soprano Anna Tobella en el paper d’Orfeo, la soprano Alba Fortuny al paper d’Amore i la també soprano Anna Escala interpretant a Euridice. 

Natàlia Casasús i Jordi Boltà són els encarregats de dirigir el gran equip de la coral de Santa Rosalia i posar en marxa la maquinària per poder posar en escena una òpera extensa per la qual han precisat molta preparació.

La coral de Santa Rosalia continuarà treballant per poder oferir a Torredembarra les veus dels seus integrants després d’uns dies de descans ben guanyats.