El torrenc Josep Bargalló pren possessió com a nou conseller d'Ensenyament

Ja hi ha nou govern de la Generalitat de Catalunya. Aquest dissabte els nous consellers van prendre possessió del seu nou càrrec i ja van tenir la primera reunió a Palau que va servir per escenificar l’aixecament de l’article 155. Entre els nous membres, el torrenc Josep Bargalló, com a nou conseller d’Ensenyament. Un equip de Tac12 es va desplaçar fins a la Generalitat.

Era el moment en que el torrenc Josep Bargalló prometia el seu càrrec com a nou conseller d’Ensenyament de la Generalitat. Va ser en un Saló de Sant Jordi ple de gom a gom i que a banda del nou executiu també va tenir com a protagonistes els familiars dels membres independentistes presos i exiliats, en un acte ple d’emocions i de fortes càrregues simbòliques.

Bargalló encara d’aquesta manera la segona etapa com a conseller, després de ser-ho durant l’època del tripartit de Pascual Maragall i repeteix cartera al capdavant d’Ensenyament. El nou conseller assegura que aquesta serà una etapa molt diferent a la que va viure a l’executiu fa uns anys per la situació política que viu Catalunya. Per Bargalló una de les principals prioritats serà revertir els efectes del 155.

I després de la primera foto institucional de tot el nou govern primera reunió de l’executiu, set mesos després de la intervenció de l’Estat. Una trobada que va servir per nomenar els secretaris generals dels departaments.
I a la sortida de Palau ja hi havia concentrats que posaven deures al nou Conseller. Bargalló assegura que té molta feina per fer, per la gran importància que té la seva consellaria i va explicar que té molts projectes damunt la taula, molts relacionats amb el Camp de Tarragona. I és que Bargalló serà l’únic membre de l’executiu de Quim Torra de les comarques de Tarragona.