Alumnes de l'Institut Torredembarra donen continuïtat a la Sant Silvestre

Des de l'any passat, Torredembarra compta amb cursa de Sant Silvestre. Aquest és tot un clàssic del 31 de desembre arreu del país, però al municipi torrenc no es feia cap cursa d'aquestes característiques. Això va canviar quan a l'Institut Torredembarra es van proposar crear de zero el nou esdeveniment.

Aquesta és la particularitat d'aquesta Sant Silvestre, ja que tot plegat va néixer a partir d'un Treball de Recerca d'un alumne de primer de Batxillerat de l'any passat. Enguany, els alumnes de la següent promoció, que ara fan aquest mateix curs, n'han agafat el relleu.

Són una trentena d'estudiants que es reparteixen tasques de promoció, inscripcions, logística, patrocinadors i premis. Treball en equip que els serveix no només per millorar la nota d'Educació Física, sinó també per formar-se personalment en aspectes com els contactes empresarials o l'organització d'esdeveniments.

LES INSCRIPCIONS

400 participants és la xifra objectiu que es marquen els alumnes de l'Institut Torredembarra. La cita, el diumenge 31 de desembre a les 17 h a la plaça del Castell, on començarà i acabarà la cursa de quatre quilòmetres. Les inscripcions, de 7 euros, de forma virtual fins al dia 28.

Els dies 29 i 30, es faran presencialment a les instal·lacions de la Unió Esportiva. I els més indecisos, encara ho podran fer el darrer dia de l'any just abans de la cursa. Els corredors optaran a premis com la millor disfressa, la millor mascota o la família més unida.