Les regates d'entitats de Baix a Mar més multitudinàries

Ni la pluja va poder amb una de les tradicions més arrelades a la festa major de Baix a Mar. Les regates de Sant Joan de Torredembarra van aplegar més de 200 persones, xifra rècord de l'esdeveniment. Unes curses amb llaguts catalans en els quals molts dels tripulants no són practicants habituals, sinó que les entitats esportives i culturals torrenques competeixen entre elles.

Colles castelleres, clubs esportius, gimnasos o entitats culturals remen per aconseguir la victòria. Per a molts participants, vogar per la festa Major de Baix a Mar és el primer contacte amb el rem. De fet, molts s'hi acaben enganxant gràcies a les regates d'entitats. Amb tot, vogar és una manera més d'estrènyer llaços dins les entitats.

Guanyar és tot un privilegi per als torrencs i torrenques que voguen per Sant Joan. La rivalitat entre els 22 llaguts de les entitats participants és sana i sempre amb un enfrontament amistós.

EL MILLOR ESTAT DE SALUT

Les regates d'entitats es troben en el millor estat de salut de la seva història. La festa major de Baix a Mar és la millor forma de donar pas a l'estiu, època en la qual el mar és el gran protagonista. Mentrestant i fins a la prèvia del Sant Joan del 2024, l'associació dels Vogadors de Baix a Mar ben segur que començarà a rebre nous integrants.