Torredembarra ajorna al setembre les obres del carrer Pere Badia per no coincidir amb l'estiu

L'empresa Infraestructuras Trade serà l'encarregada d'executar les obres de renovació del carrer Pere Badia de Torredembarra. L'Ajuntament ja ha signat el contracte d'execució del projecte per un import de més de 250mil euros. Les obres però no començaran fins el 5 de setembre per no afectar el període comercial de l'estiu.

L'actuació permetrà convertir aquest carrer comercial en un eix de passeig amb prioritat pels vianants, i això s'aconseguirà ampliant les voreres, s’hi plantaran arbres i s’instal•larà nou mobiliari urbà. Aquest projecte no tindrà cap cost per als veïns, ja que el finançarà el consistori. A l'espera de les obres però, aquest dijous entra en vigor el canvi del sentit de circulació de diversos carrers de la zona, al centre de Torredembarra.

El carrer Lleida, la plaça de Catalunya i el carrer Girona passaran a ser de baixada, per millorar l'accessibilitat a l'aparcament dels Filadors. Per contra el carrer Ferran de Querol serà de pujada, connectant el Passeig de Miramar amb l'avinguda Diagonal. Són canvis que afecten també a la circulació d'altres carrers laterals.