Torredembarra vol que s'ampliï el CAP del municipi

L’Ajuntament de Torredembarra vol que s’ampliï el CAP del municipi. Per aconseguir-ho impulsaran el desenvolupament dels terrenys propers, per poder-los cedir a la Generalitat. De fet, el pla parcial de la Sort i de la Rasa es consideren prioritaris per dotar el municipi d’equipaments i zones verdes.

L’actual govern considera prioritari desenvolupar urbanísticament les zones de la Sort i la Rasa, al centre del municipi. No es plantegen que s’hi puguin construir més pisos, ja que consideren que actualment n’hi ha suficients i amb un estoc encara d’habitatges buits. La intenció és que es puguin aixecar o bé equipaments públics o bé siguin zones verdes. I entre les opcions prioritàries, aconseguir que el CAP de Torredembarra, gestionat per la Xarxa Sanitària Santa Tecla, s’ampliï. El govern ha mantingut converses i la intenció és poder disposar d’un solar municipal en aquesta zona, que es podria cedir perquè el centre sanitari s’ampliés.
Es tracta de dos plans parcials aprovats de fa anys però que mai no s’han arribat a desenvolupar. L’equip de govern també treballa en la revisió del pla general, el document que regula urbanísticament tot el municipi. Però per engegar-la, esperaran a l’aprovació de la nova llei per part de la Generalitat.