Què passarà amb el TGN Bàsquet-Les Corts pendent?

Es desconeix encara quina serà la decisió federativa respecte al partit ajornat a Copa Catalunya dies enrere per incompareixença de les barcelonines al Sagrat Cor. Mentrestant les liles preparen sense Jessica De Gree el complicat desplaçament a Igualada.

Les Corts no va desplaçar-se davant els imminents ruixats previstos dies enrere però no va alertar amb marge de temps corresponent ni al TGN Bàsquet ni a la Federació Catalana. Ara l'estament ha obert un expedient i Les Corts haurà de presentar al·legacions abans d'efectuar-se la possible sanció. Els tràmits podrien allargar-se uns deu dies i impedeixen saber encara si el partit es jugarà o si les liles guanyaran als despatxos.

Més enllà d'això l'equip de Juan Carlos Arjona visita aquest cap de setmana la pista de l'Igualada, un rival incòmode com a local i que acumula dues victòries en cinc partits, una més que el TGN en quatre jornades. L'Igualada-TGN Bàsquet es disputarà dissabte a les 19.30 hores amb l'absència de Jessica De Gree, que se sotmetrà a més proves per analitzar la seva lesió al genoll. El conjunt tarragoní és penúltim amb un balanç d'1 a 3, això sí, amb una jornada menys que altres rivals..