El millor moment del Volei SPiSP en un any i mig

Els cooperativistes no han perdut, són líders de la Superlliga 2 i han recuperat la il·lusió per competir. Són joves, descarats i tenen moltíssima qualitat. La següent parada se situa a Tarragona; el rival, el Xàtiva.

Van patir una temporada sencera de derrotes i han començat la nova a la inversa, guanyant-ho tot, tant a la Lliga Catalana com a la Superlliga 2. La majoria d'aquests jugadors no va sumar cap alegria a Superlliga. Ara, en canvi, segueixen invictes. Han recordat quin és el sabor d'un cap de setmana victoriós.

Les dinàmiques esportives provoquen sovint que, quan els resultats acompanyin la infermeria es buidi. El Volei SPiSP treballa al complex el segon duel com a local en Lliga que el creuarà amb el Xàtiva i al pavelló del barri. Ells insisteixen que no s'ha de parlar d'objectius.

El Sant Pere i Sant Pau és líder i un dels únics tres equips que no han perdut encara. El Xàtiva és setè amb una victòria i una derrota. Dissabte a les 8 del vespre, tercera jornada de la Superlliga 2.