Tarragona es consolida com a escenari de produccions cada vegada més grans

Un cop consolidada com la ciutat catalana fora de l'àrea metropolitana de Barcelona que acull més gravacions al llarg de l'any, Tarrragona aconsegueix que les produccions que acull arribin a més espectadors. Així ha estat aquest 2018 amb sèries com La Catedral del Mar o programes com Masterchef, que han projectat la imatge de la ciutat a milions d'espectadors.

La gravació a la platja de Tamarit de diverses escenes de fins a quatre capítols de la sèrie La Catedral del Mar és un dels clars exemples del perfil de produccions que han triat aquest 2018 la ciutat de Tarragona com a escenari. Un any que ha consolidat la ciutat com la que més gravacions acull anualment a Catalunya fora de l'àrea metropolitana de Barcelona, amb un centenar de rodatges entre llargmetratges de ficció, spots publicitaris o programes especialitzats en viatges.

Des del Patronat de Turisme de Tarragona es vol posar encara més l'accent en aquest tipus de productes, que permeten tenir a la ciutat una projecció tant a nivell estatal com internacional difícilment abastable amb campanyes de producció pròpies.

És per això que s'aposta de de la Tarragona Film Office, que aquest dimarts ha presentat la seva nova imatge, per a continuar mantenint les bones xifres actuals, però potenciant produccions que arribin a un major nombre d'espectadors.

La mateixa línia segueix la proposta de nova ordenança que està treballant el govern tarragoní per a facilitar els tràmits que han de dur a terme les productores que vulguin gravar a Tarragona, i que s'espera es pugui aprovar a inicis de l'any vinent