Mor el delegat del Nàstic, José María Grau

L'històric membre del club ens deixa a l'edat de 55 anys. Va ocupar el càrrec durant 18 temporades en què va acumular més de 600 partits oficials. "El Jose" va guanyar-se el respecte i l'estima de la primera plantilla, el club i el món esportiu del territori.

Poques vegades va deixar-se veure davant la càmera tot i que amb l'excusa d'un derbi vam poder reunir-lo amb l'amic i company reusenc, Joan Solanas. Nastiquer de cor, els inicis el situen a la base i de delegat de l'equip del seu fill.. Abans del Nadal del 2000 el Nàstic de Josep Maria Nogués, en crisi esportiva, va caure contra el Conquense. Un viatge marcat per la mort de l'antic delegat, Joaquin Gómez. Des d'aquell instant José Maria Grau va convertir-se en l'ànima de la plantilla.

Tres ascensos a la Segona Divisió i un inoblidable cim a Primera, l'any 2006, són alguns dels grans moments de Grau al Nàstic. També el "no ascens" del 2016, amb la promoció amb Vicente Moreno a la banqueta.

El desembre passat, Grau va fer parada a TAC12 per parlar amb el company Jesús Sarmiento.

Per malaltia, va reduir la seva tasca diària des de fa poques setmanes. L'adéu de Grau deixa orfe un Nou Estadi que mirarà al cel, diumenge davant l'Alcorcon.