Les recreacions de Tarragona 1800 s'ampliaran més enllà del sector militar

Tarragona difondrà del 19 al 21 d'octubre el patrimoni militar i civil que té la ciutat dels voltants del 1.800. Serà a les Jornades de Divulgació Històrica del Projecte 1.800, que narraran episodis com el Setge de Tarragona de 1811 per les tropes franceses, des de l'entrada de la falsa Braga fins el Baluard de Sant Domènec.

El 20 d'octubre Tarragona es tornarà a defensar de la invasió en plena Guerra del Francès. Aquesta potser serà la més espectacular de les recreacions històriques que des del 19 al 21 d'octubre viurà la ciutat per tornar al segle XIX. En total, una trentena de propostes pedagògiques on el participant podrà viatjar en el temps.

Mig centenar de recreadors professionals i aficionats fan possible des de fa 7 edicions les jornades de divulgació històrica de la Tarragona de 1800. Aquest any s'hi introdueixen novetats més enllà de la recreació militar.

Els actes inclouen tallers didàctics sobre oficis i estratègies militars,  jocs de taula o la recreació d'un campament Napoleònic. Durant les jornades també es faran visites guiades tematitzades als escenaris de la Guerra del Francès a la ciutat de Tarragona.