El derbi que marcarà tendència

Diumenge (18h.) el clàssic territorial passa pel Baix Camp. El Nàstic no és favorit, l'inici el situa per sota del Reus Deportiu. Però la tímida reacció dels últims dies ofereix als grana una oportunitat immillorable de pescar al Municipal.

Considera que ni Reus ni Nàstic assumiran la pressió i que la responsabilitat del derbi es comparteix. Però Gordillo pot completar un pas endavant enorme si encadena la primera ratxa positiva de la temporada.

Des del cos tècnic destaquen que la setmana del derbi ha estat la més agradable dels últims temps. Guanyar davant l'Osasuna ha calmat els ànims i permet ser moderadament optimistes. Ara bé, el Reus compta amb una arma que el diferencia del Nàstic, la continuïtat en el projecte els darrers anys.

Parla Gordillo de la derrota roig-i-negra l'últim cop que va jugar com a local i que ell va presenciar des de la grada. L'entrenador no ha explicat com contrarestarà l'ordre futbolístic del Reus Deportiu però plantejarà un equip similar o idèntic al de la victòria contra l'Osasuna. Manu Barreiro ha abandonat la infermeria però, a punt de ser pare, avui ha gaudit del permís del club i no serà titular diumenge.

Serà a partir de les 6 de la tarda quan el Nàstic disposi d'una opció inigualable de deixar enrere el mal inici de Lliga i de guanyar-se la confiança de l'entorn, no tan sols a curt termini.