Ballesteros farà públiques totes les dades dels Jocs la setmana que ve

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, manté el seu compromís de desvetllar a finals d’aquest mes si es tornarà o no a presentar com alcalde de la ciutat. Ballesteros ha assegurat que després de Santa Tecla també farà públiques totes les dades relacionades amb els Jocs Mediterranis.

És una de les incògnites més ben guardades per l’alcalde de Tarragona, saber si es tornarà a presentar o no a les pròximes eleccions municipals. Josep Fèlix Ballesteros ha anat posposant públicament aquesta decisió, però ara manté el seu compromís de dir-ho a finals d’aquest mes de setembre.

El to irònic de l’alcalde en fer-ho tot després de Santa Tecla no acaba aquí i és que Ballesteros també farà públiques la setmana que ve totes les dades relacionades amb els Jocs Mediterranis. Acusa el grup municipal del PDeCAT de voler crear titulars fàcils de diari després que aquesta formació política estigui estudiant portar a Ballesteros davant la justícia per conèixer les xifres de Tarragona 2018.

Ballesteros també ha lamentat la campanya dels CDR perquè el xiulin durant les festes. Assegura que hi ha molts més dies a l’any per fer-ho i que l’únic que aconsegueixen aquestes accions és malmetre Santa Tecla i la gent que la fa possible.