L'assassí confés de la seva dona a la Pobla assegura que no recorda res

Avui a l’Audiència de Tarragona ha declarat l’home que va confessar davant dels Mossos que havia matat la seva dona a la Pobla de Mafumet. Ha assegurat que no recorda res perquè havia consumit drogues i alcohol. La fiscalia demana per ell finalment 23 anys de presó per assassinat amb traïdoria i acarnissament.

L’acusat només ha contestat les preguntes del seu advocat i, entre llàgrimes, explicat que la nit dels fets, al desembre del 2016,  havia consumit drogues i alcohol. Això el va fer caure en un estat d’alteració i nerviosisme desconegut per ell i per això va prendre pastilles per intentar tranquil·litzar-se. Assegura que ja no recorda res més fins que l’endemà va anar als Mossos d’Esquadra, on va confessar els fets. Diu que possiblement va discutir amb la seva dona i tampoc recorda exactament què va explicar davant de la policia.

La fiscalia manté que l’acusat va atacar la seva dona per sorpresa amb un ganivet i li va clavar 20 punyalades a la casa que compartien, a la Poblat de Mafument. La fiscalia considera que es tracta d’un cas d’assassinat amb traïdoria i acarnissament i ha elevat la seva petició de pena dels 21 als 23 anys de presó. Les acusacions, de la seva banda, reclamen 25 anys. La defensa, en canvi, considera que és un homicidi i remarca que l’home havia consumit drogues i va confessar els fets. Per això la seva petició és de 7 anys i mig de presó. El jurat popular començarà a deliberar la setmana vinent.