L'alcalde de Tarragona destaca la gran promoció que suposa el Seat Tarraco

L'alcalde de Tarragona destaca la gran promoció que suposa el Seat Tarraco. El vehicle és el més gran de la marca i es va presentar ahir a Tarragona, en un acte espectacular. Sortirà a la venda en els propers mesos.

Presentació espectacular de l’últim model de Seat, el Tarraco, el primer cotxe de la marca que porta el nom d’una ciutat catalana i en aquest cas de l’antiga capital romana. Es fabricarà, això sí, a Alemanya. És el cotxe més gran de la marca, un tot terreny urbà i de 7 places, i amb el qual Seat vol internacionalitzar-se encara més. La presentació va comptar amb els principals directius de la marca, desenes de mitjans de comunicació i una àmplia representació de la societat tarragonina. Després de l’acte, els assistents van poder veure de prop el nou Seat Tarraco i fins i tot pujar-hi. Entre ells, l’alcalde de Tarragona, que assegura que destaca l’impacte promocional que suposa per la ciutat que el nou vehicle porti el nom de Tarraco.

Sortirà a la venda en els propers mesos a un preu a partir dels 30.000 euros. En dos anys la multinacional espera posar a la venda també la versió híbrida.