Creix la família del Nàstic Genuine

Ha començat el tercer curs del millor equip de la història del Nàstic. El Genuine ja roda a l'annex de gespa artificial amb més nois i noies que mai i sota la direcció del mateix tècnic. L'objectiu, que ningú es quedi sense l'oportunitat de practicar futbol.

Des de fa uns dies els sénior del Genuine entrenen a les ordres de prop d'una quinzena de monitors que coordinen les activitats amb 4 zones de treball adaptades als requeriments de cada grup. Els petits han començat aquesta setmana; són prop d'una desena de menors de 16 anys que componen la plantilla del Nàstic, amb més de 40 jugadors, xifra superior a la del 2017.

Des de rondos a exercicis específics per a porters. És un entrenament en tota regla. I de nivell considerable. Però també és un joc que integra. La gran cita esportiva la viurem del 16 al 18 de novembre amb la inauguració de la Lliga Genuine al Nou Estadi, que repetirà com a seu. Es comptarà amb la participació de 30 clubs, 12 més que la temporada anterior.

Rafel Magriñà no és només un entrenador. És el mestre i l'amic dels futbolistes. Òbviament aquí també parlen del derbi de diumenge.

La Lliga Genuine prepara altres parades a Còrdova, La Corunya, Segòvia, Vallecas i València.