Prop de 250 persones celebren els 40 anys de vida del CBT

L'11 de setembre de 1978 va fundar-se el conjunt blau, que aquest divendres va celebrar l'efemèride amb gran part de les personalitats que han fet possible la seva llarga història. 

Des de jugadors actuals a mites del passat recent i no tan recent del bàsquet territorial, passant per antcs entrenadors, presidents, aficionats i treballadors diversos, el Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona va ser el lloc escollit per dur a terme el sopar dels 40 anys d'existència del Club Bàsquet Tarragona. Una nit emotiva amb guardons per a molts dels assistents i també amb records per als que ja no hi són, com l'enyorat tècnic, Jesús Sanjosé.

Enguany el CBT militarà a la Lliga EBA per segona temporada consecutiva i ho farà a les ordres de Berni Álvarez, màxim responsable del primer equip des de la temporada 2010-2011. Amb ell encara a la pista el conjunt del Serrallo va assolir el seu sostre esportiu en competir a la Lliga LEB Or. Dos esgraons per sota prepara un curs motivador on coincidirà amb un parell de veïns territorials, el CB Salou i el CB Valls.