Obligat a guanyar abans del derbi

Gordillo necessita imposar-se a un Osasuna en crisi semblant a la del Nàstic i que passarà aquest dissabte (16h.) pel Nou Estadi . L'entrenador no perd l'esperança i considera que sumar la primera victòria canviaria la dinàmica just abans del duel territorial contra el Reus Deportiu.

4 partits de Lliga amb 1 empat i 3 derrotes, i una eliminació de Copa en què la imatge del Nàstic, malgrat els canvis, no va acompanyar. L'Osasuna és quinzè amb només un triomf i acaba de caure també a la Copa davant els suplents i el planter del Reus Deportiu. Si Gordillo suma per fi, reviscolarà just abans del duel territorial.

L'entrenador diu sentir-se fort i amb la confiança del cos tècnic però el marge s'acaba i la corda sempre es trenca pel mateix cantó. No queda clar si introduirà canvis tècnics respecte al darrer partit de Lliga però tampoc hi ha massa més on escollir.

Javi Jiménez, César Arxo, Manu Barreiro, Mejías i Pol Prats són baixa per lesió, i Gordillo alerta sense facilitar noms que hi ha un parell de futbolistes que són dubte per molèsties. El Nàstic-Osasuna començarà aquest dissabte a les 4 de la tarda.