L'Amfiteatrum atrau 1.000 espectadors més que Tarragona Història Viva

El Patronat de Turisme de Tarragona es va proposar revitalitzar l’amfiteatre de Tarragona amb dues noves propostes per aquest estiu, l’espectacle de gran format anomenat Amfiteatrum i les visites nocturnes. Unes activitats que ja han acabat i de les quals han fet valoració. S’han comptabilitzat més de 6.000 visitants amb un impacte especial entre els turistes i el públic familiar. Pel que fa a Amfiteatrum, ha rebut 1.000 persones més que l'edició de Tarragona Història viva de l'any passat.

Durant aquest estiu l'amfiteatre de Tarragona ha ampliat les seves ofertes amb dues noves activitats. La més destacada, l'Amfiteatrum, un espectacle de recreació històrica de gran format que explicava la història d'un gladiador que competia als amfiteatres més importants de l'imperi. 6.446 visitants han gaudit d'aquesta versió millorada de Tarragona Història viva. Amb un èxit destacat entre el públic familiar i turístic.

Aquesta representació s'han fet els divendres i els dissabtes. La resta de la setmana també s'obrien les portes de l'amfiteatre a la nit amb les visites guiades. Amb un preu d'entrada menor, els espectadors podien gaudir d'un documental sobre la Tàrraco romana amb una pantalla gegant i gaudir de l'amfiteatre il·luminat. Un model amb el qual estan satisfets, encara que veuen possibles millores de cara a pròximes edicions. Les visites guiades han rebut un total de 2800 visites, una mitjana de 148 per dia.