Manu Barreiro no jugarà a Las Palmas

S'han confirmat els pronòstics que ahir ja vam avançar... El davanter centre referent no jugarà demà divendres al camp de la Unión Deportiva Las Palmas.

La lesió muscular de Manu Barreiro a la cama esquerra l'impedirà competir a les Illes Canàries contra un dels favorits a l'ascens. A Barreiro l'hem vist parlar just al costat de l'autobús i amb cara de preocupació per la lesió soferta durant l'última jornada d'entrenament celebrada al Nou Estadi. Veurem si Manu del Moral entra en l'onze o si fins i tot Luis Suárez pot tenir minuts amb un Nàstic que es desplaça amb l'absència per sanció de Cadamuro i per lesió de Josua, Javi Jiménez, Ramiro i Pol Prats.

Qui sí que ha viatjat és el president Josep Maria Andreu, que acompanya així l'expedició grana.Amb un punt, el Nàstic buscarà la primera victòria de la Lliga aquest divendres a les 8 del vespre.

Gordillo ha convocat 19 homes:

1 – I.A. Becerra, 2 – Iván López, 4 – Fali, 5 – C. Arzo, 6 – J. Márquez, 7 – Tete, 8 – Uche, 9 – R. Albentosa, 10 – Omar, 13 – Bernabé, 14 – Manu,  17 – I. Abeledo, 20 – Sebas Coris, 21 – D. Rocha, 22 – Abraham, 24 – Djetei, 26 – L. Suárez, 28 – R. Figueras i 29 – R. Brugué.