Els germans Stevovski es retiren

Aleksandar i Vladimir s'allunyen de la pista per continuar amb la gestió des de la banqueta i des dels despatxos del Volei SPiSP. Consideren que la tornada a Superlliga 2 és idònia per cedir protagonisme als joves.

L'ara entrenador i fins ara tècnic-jugador complirà 41 anys al novembre i va debutar amb el Volei SPiSP l'any 2002. El gerent de l'entitat i també monitor de la base en té 42...

Tant ell com el seu germà, han estat internacionals amb clubs i amb la selecció de Macedònia. Però s'ha acabat. Després de baixar a Superlliga 2 és necessari passar pàgina.

Marxen dos històrics que mantenen, això sí, el lligam amb un Sant Pere i Sant Pau que ha incorporat 6 cares noves per rejovenir encara més la plantilla. Entre ells destaquen el col·locador Dexter Edwards i el jugador veneçolà Elio Carrodeguas. La mitjana d'edat és clarament inferior als 20 anys i pràcticament l'únic veterà que continua és el capità Gregory Bordas. Després d'un curs duríssim al sostre del voleibol, el sènior no es marca l'objectiu de pujar sinó de gaudir.

El 15 de setembre es disputarà el primer partit oficial contra el Mundet i a la Lliga Catalana. Similar a la del curs de l'ascens, la Superlliga 2 comptarà amb dos grups i els dos millors de cada es creuaran a la recerca de dues places per pujar. En acabar-se la primera fase es coneixeran els participants de la Copa Príncep. La temporada regular s'iniciarà el 6 d'octubre, a casa i davant l'Arona de Tenerife.