El Palau d'Esports serà d'ACB durant tres dies

Alguns dels millors equips del bàsquet continentan es veuran les cares a Tarragona de divendres a diumenge. Es tracta del circuit de pretemporada de Movistar, que permetrà veurà en acció i a preus populars conjunts d'alt nivell.

Tarragona respira bàsquet per diversitat de cantons però ho fa només des del vessant amateur amb propostes com la del TGN femení, el CBT i l'ADT Torreforta. Però durant tres dies el Palau d'Esports Catalunya serà la seu d'alguns dels millors equips d'Europa, 5 de l'ACB i acompanyats pel Partizan de Belgrad. El primer tast el viurem divendres entre el Saragossa i el Tenerife, a dos quarts de set de la tarda.

El Baskonia, el Breogan i el Gipuzkoa completen la cita tarragonina del Circuit Movistar ACB i que disposa amb diferents parades com a prèvia de l'inici de la Lliga. Per 20 euros es poden contemplar tots els partits, i existeixen altres ofertes per captar l'atenció del públic. Fins i tot hi haurà invitacions per als menors de 16 anys que reclamin per Internet la seva assistència. 3 anys de feina han permès que el Palau obri les portes per primer cop des de l'acabament de l'handbol dels Jocs Mediterranis.

Sota l'organització de l'ADT i la col·laboració directa de la regidoria d'Esports i la Secretaria General de l'Esport, dijous s'instal·larà el parquet i diumenge es viurà l'última de les 3 jornades.

Calendari de partits i compra d'entrades:

http://www.acb.com/redaccion.php?id=142489