L'alcalde de Tarragona demana que es prioritzi el Joan XXIII abans que el Sant Joan de Reus

"Primer és Joan XXIII", insisteix l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, després del cessament del gerent de Salut, Roger Pla. Les discrepàncies sobre la futura gestió conjunta dels hospitals de Reus i Tarragona han resorgit aquest dimarts en l'inici del curs polític per l'alcalde de Tarragona. Ballesteros no vol sentir a parlar de res més que no sigui la inversió a Joan XXIII i el seu pla funcional.ional.

Així de clar ha estat l'alcalde de Tarragona en l'obertura del curs polític i després del cessament del gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Roger Pla, amb qui discrepava rotundament sobre el futur dels hospitals Joan XXIII de Tarragona i Sant Joan de Reus, en una gestió compartida dins l'Institut Català de la Salut.

Ballesteros defensa que la prioritat ha de ser el Pla funcional del complex hospitalari tarragoní i la inversió necesària per reformar l'Hospital. I així li ho va fer saber, la setmana passada Ballesteros al delegat del Govern Òscar Peris, en la reunió que van mantenir a l'Ajuntament de Tarragona, de qual van trascendir pocs detalls. Ballesteros considera inoportú el projecte d'unificació d'hospitals i assegura que defensarà la priorització de Joan XXIII al Síndic de Greuges i si cal, als tribunals o al Parlament de Catalunya.