El Nàstic vol fitxar més

Avui és 4 de setembre, no ens equivoquem de data, i avui el Nàstic ha afirmat que vol fitxar un migcampista. Hi ha places disponibles, poques opcions al mercat però es treballaran per compensar una plantilla limitada malgrat els 2 mesos d'etapa de possibles incorporacions d'estiu.

La cara paga, especialment amb el president Josep Maria Andreu, visiblement empipat i trist per la imatge mostrada pel Nàstic en Lliga, amb 1 punt de 9 possibles després de caure contra un debutant. I la confiança de l'entorn en Arnal Llibert perilla per la polèmica planificació estival. Avui el mateix director esportiu ha donat la cara per afirmar que vol fitxar més. Com a mínim un migcampista. Existeixen 3 dorsals lliures i una plaça d'extracomunitari.

En qualsevol cas no és senzill fitxar fora de mercat perquè cal buscar efectius que es trobin literalment sense feina. Després del pèssim inici de temporada Arnal demana paciència

Divendres el Nàstic obrirà la jornada 4 al camp de la Unión Deportiva Las Palmas i amb la novetat de Raúl Albentosa en defensa.