Sporting - Nàstic (2-0)

Derrota justa i mala imatge del Nàstic a Gijón, on va deixar molt males sensacions, especialment durant la primera meitat. Tous en defensa i en atac, Gordillo no nega pas que queden molts deures pendents...

Fali regala una contra aparentment poc perillosa per a l'Sporting, que té temps per cuinar la jugada, sumar efectius de camí cap a l'àrea i plantar-se davant Bernabé Barragan sense oposició defensiva. L'1 a 0 d'Hernán al minut 24 va fer justícia a una pèssima primera meitat del Nàstic. Gordillo va repetir l'onze de l'empat contra el Tenerife però el rendiment va empitjorar.

Malgrat la tímida millora experimentada més enllà del descans, els grana gairebé no van aproximar-se a la porteria contrària i sumen un punt de sis possibles, encara sense victòries en Lliga.

10 minuts abans del final el debutant finlandès Roni Lod va aconseguir a plaer i entre defensors visitants el 2 a 0 definitiu. Diumenge el Nàstic rebrà el Majadahonda, l'únic equip que encara no ha puntuat.