El Club Rugby Tarragona continuarà un any més al Complex Educatiu

Els voltors creuen que és impossible que l'ajuntament solucioni abans el problema del nou camp de l'anella mediterrània. Després de fer-se públic que el terreny no és apte per a la pràctica esportiva, calculen que l'incident generarà 20.000 euros de despeses afegides.

Els liles tenen prevista, sense data, una conversa amb l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros per concretar el calendari d'actuacions d'urgència a l'impracticable terreny de joc de l'anella mediterrània. Fins fa poques setmanes tot apuntava que el Rugby Tarragona treballaria des d'ara aquí però un error en el disseny de la instal·lació ho impedirà. Com que la gespa no és d'ús esportiu i el Complex Educatiu no obre fins al setembre, els equips treballen mentrestant al riu i puntualment al Complex Salou Futbol. El cost de l'error provocarà un increment de la despesa del 20 del pressupost.

I una altra conseqüència. Camp Clar és ideal per atreure nous jugadors. Disposa de més connexions de transport interurbà que l'antiga laboral. Així que, pel camí, més d'un nen i una nena haurà desistit a l'hora d'apostar pel rugbi a la ciutat.

Més enllà de la base, el Club Rugby Tarragona compta amb dos equips sènior masculins i femenins que competeixen en l'àmbit català.