Maikel Mesa marxa del Nàstic tres dies abans de començar la Lliga

El Nàstic començarà finalment la lliga el proper dilluns contra el Tenerife sense Maikel Mesa. El migcampista canari s'ha acomidat avui dels seus companys per emprendre el viatge cap al Las Palmas, tancant així un dels serials de l'estiu a la Budallera. De cara al partit de dilluns, Gordillo apel·la a l'esperit del final de la temporada passada

És la imatge del dia a can Nàstic, la de migcampista canari Maikel Mesa acomiadant-se de la resta de la plantilla quan aquesta ha tornat al nou estadi després d'entrenar-se aquest matí de divendres al Car de Sant Cugat. Després d'un estiu en el que se l'ha relacionat amb diversos equips, Mesa finalment tornarà a casa per a signar amb la Union Deportiva Las Palmas, acabat de descendir de categoria.

Una baixa de Mesa que fa que el tècnic José Antonio Gordilllo sumi un migcampista a la seva llista de prioritats per a acabar de confeccionar una plantilla que creu acabarà tenint tots els components necessaris.

Però de moment, i a manca de gairebé dues setmanes per a acabar el mercat de fitxatges el Nàstic s'enfronta el proper dilluns al primer partit de lliga davant el Tenerife al Nou Estadi. un encontre per al que Gordillo tindrà les baixes segures de Javi Jiménez i Abraham Minero i per al que vol la mateixa actitud dels darrers tres partits de la temporada passada.

L'inici de lliga al Nou Estadi serà aquest proper dilluns festiu a Tarragona a les vuit del vespre