Esprint de la Jove a Llorenç i La Canonja abans de Sant Magí

Vuit castells en menys de 12 hores, sis d'aquests diferents i entre ells un de gamma extra i un altre de 9 pisos. Aquest és el bagatge que va deixar el diumenge de la Jove de Tarragona, que va actuar a migdia a Llorenç del Penedès i a la tarda a La Canonja. Al Penedès la Jove va sorprendre amb el tercer 9d8 descarregat del curs amb el que van obrir una diada en que van sumar un altre 3d9 amb folre a més del 4d8 amb l'agula i el pilar de set folrat.

Ja a la tarda Els del Cós del Bou van centrar el seus esforços en rodar els tres castells que podrien pujar un pis més a la diada de Sant Magí, el 5d8, el 4d8 amb l'agulla i, sobretot el primer 2d8 amb folre de la temporada. Van tancar l'actuació amb un nou espadat de 7 que també podria tornar a pujar un pis més a la Plaça de les Cols.

A Llorenç també hi va actuar i amb castell de nous pisos una Joves de Valls que, tres dies abans de la Bisbal va descarregar un altre 3d9 amb folre, que van acompanyar del 5d8 i el 2d8 amb folre, a més d'un pilar de 6 que va tornar a quedar en carregat aquest curs.

I a La Canonja també hi van ser els Xiquets del Serrallo, que van poder descarregar per primer cop enguany el 3d7 amb l'agulla. Els del barri mariner el van poder acompanyar d'un altre castell de la gamma alta de set com el 4d7 amb l'agulla i van acabar la diada amb el 5d6.

Un cap de setmana que va deixar la imatge tradicional de l'actuació de la Colla Vella a l'Hotel Calypso de Salou. Els rosats, que van destapar una placa en commemoració del primer 3d9 descarregat a Salou ara fa dos anys, van tenir amb el 3 i el 4d8 els millor castells d'uns vallencs que també seran dimecres a La Bisbal