Tractorada a les portes de la presó de Mas d'Enric en suport a Carme Forcadell

Tractorada a les portes de la presó de Mas d'Enric per donar suport a l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. El col·lectiu Pagesos per la República assegura que seguiran amb els actes per demanar l'alliberament de tots els polítics.

Els primers tractors han arribat a les deu aproximadament a Mas d’Enric i ho han fet acompanyats de cotxes i fent sonar els clàxons. Un acte convocat per Pagesos per la República, l’ANC i Òmnium i amb un objectiu molt clar: donar suport a Carme Forcadell.

Mentre esperaven l’arribada de tots els tractors, els assistents han participat en un esmorzar popular. En total s’han aplegat uns 200 tractors, una xifra molt elevada tot i la dificultat dels organitzadors de trobar una data que anés bé a tot el sector agrari.

A més de Forcadell, els assistents han volgut mostrar també el seu suport a la resta de polítics que són a la presó o a l’exili i han assegurat que no els obliden.

Fins a les portes de Mas d’Enric s’ha acostat també el delegat de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris. Aquest acte a les portes de Mas d’Enric ha estat el primer però el col·lectiu Pagesos per la República ja en prepara més a la resta de presons catalana on hi ha algun polític.