El subdelegat manté que l'autovia A-27 és una prioritat de l'executiu socialista

El subdelegat del govern central a Tarragona assegura que la finalització de les obres de l’autovia A-27 és una prioritat. És la resposta després de l’anunci de Montblanc d’un nou tall de carretera aquest diumenge per reclamar que s’accelerin les obres del túnel del Coll de Lilla.

Diumenge es repetirà el tall de la carretera a Montblanc, a la rotonda d’entrada a l’autopista. Una acció que es va fer fa just un any i que l’Ajuntament de Montblanc impulsa de nou per reclamar que s’accelerin les obres del túnel del Coll de Lilla de l’autovia A-27. El subdelegat del govern central a Tarragona diu que aquesta infraestructura és prioritària per l’executiu socialista i assegura que els treballs s’acceleraran. Serà un cop estigui enllestida una modificació del projecte inicial del túnel.

Un cop acabat aquest tram l’A-27 unirà Tarragona amb Montblanc. Una altra infraestructura prioritària pel govern central és el Corredor del mediterrani. El subdelegat manté que, un cop entri en funcionament el nou tram, l’actual línia de la costa, entre Salou i l’Hospitalet de l’Infant, es desmantellarà i diu que aquesta és l’opció que té un ampli consens institucional. De cara al futur defensa que per aquest traçat passi un tramvia.

El subdelegat manté que la millora de les infraestructures és una de les prioritats de l’actual govern central.