Un gol d'Uche dóna la victòria al Nàstic (0-1) en l'estrena de Mejías i Becerra

El Nàstic s’imposa a l’Olot en un altre amistós de pretemporada gràcies a un solitari gol d’Ike Uche. Van debutar amb la samarreta grana els dos darrers fitxatges Josua Majias i el porter Isaac Becerra.

Aquest gol d'Uche va donar la victòria al Nàstic contra l'Olot en el cinquè enfrontament de pretemporada. La bona posició al camp i el planetjament de l'equip de la Garrotxa va dificultar la fluidesa del joc dels homes de Gordillo. Més enllà del resultat, dos noms propis: Mejías i Becerra. Els dos útlims fitxatges del Nàstic es van vestir de curt a la segona part on van poder gaudir dels primers minuts com a granes. Becerra, que es va incorporar als entremaments ahir al matí, va entrar en substitució d'un Bernabé que és el porter que més minuts està acumulant durant aquesta pre-temporada. Per la seva banda, Dimitrievski no va anar ni tant sols convocat i tot fa indicar en una inminent sortida del macedoni. Després de les bones sensacions a València i al Nou Estadi contra el Saragossa, Gordillo creu que el bon joc de l'equip durant el partit ha anat de menys a més.

El pròxim enfrontament serà dimecres vinent al Nou Estadi contra l'Espanyol. Un partit que serà el penúltim test abans de debutar en competició oficial contra el Tenerife.