Els taxistes porten la protesta a la Plaça Imperial Tarraco

La marxa lenta dels taxis tarragonins ha acabat a la Plaça Imperial Tarraco, on prop de 200 taxistes han tallat el trànsit durant poc més de mitja hora. Allí han decidit mantenir les alteracions del servei fins al proper dilluns, quan mantindran una reunió per a debatre els possibles acords als que s'hagi arribat amb el govern central en els propers dies

Tres fileres de taxis bloquegen la part central de la Plaça Imperial Tarraco en el tercer dia de protestes al territori i donar suport així a les grans mobilitzacions de Barcelona i Madrid, de les que continuen pendents per saber com els repercutirà les decisions que s'hi prenguin.

Durant el tall d'aquest dimecres els taxistes han aprofitat per a dur a terme diverses reunions en les que les informacions provinents d'altres punts de Catalunya i la resta de l'estat eren compartides pels professionals del sector tarragonins. Aquestes majoritàriament parlen d'un acostament de posicions entre les parts que els permet veure la llum al final d'unes mobilitzacions que diuen no són del gust de ningú.

Just abans d'aixecar la mobilització, assemblea per a decidir el propers passos a donar i que acaba amb el consens d'esperar fins dilluns les notícies que puguin arribar de les converses amb el govern central. Fins llavors asseguren que el servei de taxi no es normalitzarà, i que les diferents associacions decidiran de quina manera el desenvolupen els propers dies.

L'aturada a la Plaça Imperial Tarraco ha acabat poc després de dos quarts d'onze