El primer derbi de la temporada coincidirà amb Santa Tecla

 

El Nàstic i el Reus jugaran el primer derbi de la temporada per Santa Tecla, i al camp del Reus. Avui s'ha fet el sorteig de la lliga 123, una temporada que el Nàstic començarà i acabarà a casa. Per cert, començarà per Sant Magí.

El primer Reus - Nàstic de la temporada 2018/ 2019 coincidirà amb el cap de setmana gran de les festes de Santa Tecla. D'aquesta manera, la jornada 6 que se celebrarà els dies 22 i 23 de setembre viurà el primer derbi de la temporada i el Nàstic jugarà com a visitant. En canvi, els grana rebran al Reus a la jornada 25, en un partit que es disputarà al nou Estadi el cap de setmana del 10 de febrer.


Aquestes són les dates dels derbis, però el Nàstic començarà oficialment la temporada el 18 d'agost i ho farà a casa, coincidint amb Sant Magí. Serà un primer partit que els grana jugaran contra el Tenerife durant la primera jornada de la Lliga 123. Una lliga, per cert, que per primer cop no seguirà un ordre simètric.

I tal com començarà la temporada a casa, el Nàstic l'acabarà jugant també al Nou Estadi. Un últim partit contra el Lugo que es disputarà el cap de setmana del 9 de juny.

Aquests són els aparellaments que ha deixat el sorteig del calendari de la Lliga 123, que s'ha fet aquesta tarda a Madrid, a la seu de la Federació Espanyola de Futbol.