Part del marxants de Tarragona, contra el trasllat del proper dimarts a Corsini

La Rambla Nova de Tarragona acull avui per últim dia les parades dels marxants del mercat ambulant, que, com estava previst, s'hauran de traslladar a la plaça Corsini. Era l'acord que es va prendre quan van començar les obres del Mercat Central, tot i que ara no convenç a tots els paradistes. Avui els hem anat a veure, en l'últim dia a la Rambla. Alguns d'ells avisen de possibles protestes.

Últim dia del mercat ambulant de Tarragona a la Rambla, ja que els marxants  hauran de canviar de lloc dimarts de la setmana vinent i traslladar-se a la plaça de Corsini. D’aquesta manera tornaran a la que va ser la seva ubicació, la plaça del mercat. Davant d'aquest canvi els marxants estan neguitosos i part d’ells en contra del trasllat. Diuen que Espimsa havia acordat fer el canvi d’ubicació després de la temporada estiuenca i ara ha canviat d'opinió. A més sostenen que hi ha temes sense resoldre com l’accés dels vehicles. Per tot plegat els marxants avisen que hi haurà mobilitzacions si no s'arriba a un acord amb Espimsa.

L’Ajuntament assegura que han negociat amb els marxants durant molt de temps i que no han canviat de criteri, ja que sempre s’havia dit que, un cop la plaça Corsini estigués enllestida, el mercat setmana tornaria a aquesta ubicació. Asseguren que tot està preparat i mantenen que dimarts vinent ja no podran ser a la Rambla. 

El mercat ambulant dels dimarts i els dijous fa 11 anys que es celebra a la Rambla Nova, des que es va instal·lar la carpa provisional del mercat, que va ocupar la plaça Corsini.