Carme Forcadell serà traslladada a la presó de Mas d'Enric aquesta setmana

L’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha demanat el seu trasllat a la presó de Mas d’Enric per ser més a prop de la seva família. S’espera que aquest trasllat es faci efectiu a finals d’aquesta mateixa setmana.

Forcadell és de Xerta i, per això, ha demanat el seu trasllat a la presó de Mas d’Enric, al Catllar, aprofitant que el centre té un mòdul per a dones.

El trasllat ja ha estat aprovat i des del departament de Justícia expliquen que es farà a finals d’aquesta setmana, dijous o divendres.

D’aquesta manera Forcadell deixarà la presó de Puig les Basses, a Figueres, on es troba des del 4 de juliol. Hi va arribar procedent de Madrid, de la presó d’Alcalá-Meco, on va ingressar per ordre del jutge Pablo Llarena al mes de març.

El magistrat del Suprem la va enviar a la presó pel risc de fugida i reiteració delictiva després de ser processada per rebel·lió pel procés.

Fa un parell de setmanes Forcadell, igual que la resta de polítics empresonats, va ser trasllada a una presó catalana, a Figueres en el seu cas, i ara finalment ingressarà a Mas d’Enric.