Comença la cinquena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona

15 espectacles durant deu dies. Variat de gèneres i registres per incidir en les noves dramatúrgies. La companyia Ron La Là de Madrid, va ser l’encarregada aquest dijous d’obrir una nova edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona amb el seu espectacle Crimen y Telón, estrenat per primer cop a Catalunya.

La companyia madrilenya Ron La Là va ser l’encarregada d’obrir un festival on es reivindica la vitalitat de les dramatúrgies contemporànies. Amb un premi Max al millor musical l’any 2016, Ron La Là va portar el seu segell musical, teatral i humorístic a l’escenari del Teatre Tarragona amb un homenatge al gènere negre que també incorporava missatge.

Un inici de festival que entronca perfectament amb l’essència del mateix. Propostes escenogràfiques noves que tindran el seu punt àlgid amb el Young FITT, enguany més internacional que mai.

La mostra teatral, que s’allargarà fins el 21 de juliol i presentarà un total de 15 espectacles. L’èxit de públic sembla garantit, si tenim en compte que tres dels espectacles ja han esgotat entrades.