Les entrades pel Concurs de Castells, el 31 de juliol

El dilluns 31 de juliol a les 10 del matí es posaran a la venda les 4.700 entrades disponsilbes per poder veure en directe la jornada de diumenge del Concurs de Castells, que es celebrarà el dia 7 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça. Unes entrades que s'encareixen dos euros, mentre que es congelen les de dissabte. Un Concurs que ja té cartell, obra de la mallorquina amb arrels al barri del Serrallo Aina Mallol.

El cartell és una explosió de colors damunt de la Tarraco Arena Plaça, de la mateixa manera que es produeix el primer diumenge d'octubre dels anys parells al bell mig de la plaça. Aquesta és la imatge que presideix el cartell promocional de la principal cita castellera, que compleix enguany la 27ena edició.

L'encarregada de dissenyar el cartell d'aquesta edició ha estat la mallorquina amb arrels tarragonines Aina Mallol, cap de colla fa dos anys de la colla guanyadora del concurs de dissabte, els Xicots de Vilafranca. Mallol ha destacat que crear el cartell del concurs és un dels encàrrecs més importants que poden arribar a una castellera i dissenyadors gràfica i ha afirmat que ha portat al cartell la seva imatge del concurs.

D'altra banda el Concurs ha anunciat una de les dates més esperades de cara al certament tarragoní, la de la posada a la venda de les entrades per a les jornades de dissabte i diumenge, i que serà enguany el 31 de juliol a les 10 del matí. Unes entrades que s'encareixen 2 euros per a la jornada de diumenge, arribant als 14 euros per a la graderia general i als 10 per a les del primer pis sense seient. Un augment que anirà destinat al creixement de l'assignació de les colles en concepte de desplaçament, que es doblarà respecte a fa dos anys i que per primer cop també cobraran les colles de Tarragona.

En total es posaran a la venda 3600 entrades per dissabte i 4700 per diumenge.