El conseller de Territori veu necessari repensar el model ferroviari del Camp de Tarragona

El nou conseller de Territori, Damià Calvet, considera necessari repensar la connexió ferroviària i en transport públic de la costa tarragonina i les principals estacions del territori, inclosa la funcionalitat de l'Estació de l'AVE del Camp de Tarragona, per dotar la ciutat de Tarragona del servei necessari. A la línia de la costa, el conseller proposa substituïr el tren, un cop es desmantelli, per una línia d'autobusos elèctrics, enlloc d'un tramvia. Ho ha dit a l'entrevista de la Xarxa de Comunicació Local. 

Declaracions que arriben a les portes de l'entrada en funcionament, aquest any, del tram del corredor del Mediterrani entre Vandellós i l'estació de l'AVE. Un dels aspectes a repensar és la construcció d'una propera línia de tren tramvia, o el que també podria ser un servei d'autobusos elèctrics, entre les principals ciutats de la Costa Daurada, després del desmantellament de les vies des de l'Hospitalet de l'Infant fins a Salou. 

El corredor del Mediterrani suposarà també la nova connexió ferroviària de l'aeroport i també del Port de Tarragona. El conseller ha avançat que el nomenament del nou responsable de l'Autoritat Portuària no depèn dels equibris de partits al Govern.

El conseller de Territori també ha parlat de l'execució del projecte de Hard Rock Entertaiment World a Salou i Vila-seca. Assegura que ha seguit avançant durant l'aplicació de l'article 155 a la Generalitat, pel desenvolupament del pla urbanístic que segueix en curs.